A 10-a ediție Webstock

Hello girls,

Postarea de astăzi nu se încadrează întocmai în zona de beauty, dar sunt super entuziasmată de când am aflat că mă aflu pe lista cu bloggerii acceptați la Webstock și am zis să vă povestesc și vouă câte ceva despre ce înseamnă acest eveniment. Pentru mine este prima dată când voi participa la un eveniment Webstock ca blogger acreditat, un eveniment unde vor fi abordate diverse teme related to social media. Webstock, un eveniment dedicat bloggerilor și vloggerilor din România a ajuns la a zecea ediție și cu toate că nu am avut până acum oportunitatea de a participa, fiind prezentă prin blogosferă de câțiva ani, am tot văzut colege care au mers și citindu-le articolele, am ajuns să îmi doresc să merg și eu. Din cât research am facut eu, am văzut o evoluție considerabilă de la ediție la ediție și mă bucur enorm că o să-mi petrec o zi în compania oamenilor pe care-i văd zilnic pe internet și pe care îi admir.

A mai rămas mai puțin de o săptămână până pe 5 octombrie și sper sa treacă repede. Tot săptămâna aceasta începe și ultimul an de facultate, așa că voi avea programul plin. Vinerea viitoare va începe dis-de-dimineață, de pe la 8:00, când se face înregistrarea participanților.

Vor fi 4 scene unde vor avea loc 4 conferințe. Mi se par super faine numele lor și ma trimit cu gândul la denumirile scenelor de la Untold.

  • Inspiration Stage, care îi va avea ca speakeri pe Andreea Esca, Vlad Voiculescu, Cornel Amariei, Cristina Bazavan, Matei Dima, Cabral Ibacka, Dr. Vasi Rădulescu și alții.
  • New Trends Stage, cu Val Vesa, Mickey Hash, Alexandru Negrea, etc.
  • Galaxy Stage, unde îi vedem și ascultăm pe Florin Grozea, Bianca Adam, Ioana Marzac Sigarteu ++
  • Creativity Stage cu Ioana Macoveiciuc, Tereza Tranaka, Andreea Lupu.

Am în plan să ajung pe la fiecare scenă și deja mi-am notat preferații. Pentru mai multe informații în legătură cu programul evenimentului, puteți accesa link-ul acesta.

După conferințe va avea loc Webstock Awards unde vor fi premiate cele mai active campanii din social media. Apoi, pentru cei care vor mai avea energie, cei de la Absolut au pus la cale și o petrecere. Sper sa rezist până atunci. Eu mi-am votat preferatul la Webstock Awards și abia aștept să văd cine va fi câștigătorul.

Well, cu cine ma văd vinerea viitoare?

Can’t wait this #webstockro edition. ❤️

Hugs & kisses,

F.

Leave A Reply

* All fields are required